Walking Dinner

Ontvangst met een glas prosecco
3 fingerfood hapjes
5- of 6-gangen-menu in overleg met onze chef-kok
Koffie met friandises uit eigen bakkerij


Vanaf € 47,50 p.p.
O.b.v. minimaal 40 personen


Exclusief locatiehuur en dranken
Voorbeelden van menu’s ziet u hieronder
Haal er inspiratie uit en bespreek uw wensen

Walking dinner menu Streetfood


Zalmbonbon: bonbon van gerookte zalm met een mousse van garnalen en een zachte saffraan-knoflookmayonaise
Artisjoksoep: Jeruzalem-artisjoksoep met truffelolie
Italian burger: Salentein beef burger op een zacht briochebroodje met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola
Yakitori spies: spies van kipgehakt met een Oosterse marinade, bosui en pinda-crunch
Curry: groene curry met kip en gamba’s, gebakken rijst en verse koriander
Dessert: de bekende tiramisu van Mercuur’s met roodfruit

Walking dinner menu Italiaans


Vitello tonato nieuwe stijl: tartaar van kalfsvlees met krokant gebakken tonijn en een zachte tonijnmayonaise
Pomodori soep: volgens klassiek recept met een pestoroom
Zeebaarsfilet: op de huid gebakken met gegrilde groenten en een zachte olie van basilicum
Parelhoen: rouleau van parelhoen gevuld met bospaddenstoelen, risotto, truffel, seizoensgroenten en een Barolojus
Scroppino: Italiaanse klassieker met citroenijs, wodka, prosecco en limoncello
Diverse kleine mini-desserts, zoals tiramisu, panna cotta en chocolademousse

Walking dinner menu Mercuur’s


Tartaar: van kalfsvlees, gefrituurde kappertjes, Pecorino, ui, peterselie en snoepjes van biet, erbij een truffelmayonaise
Duivenbouillon: dubbel getrokken met truffelroom
Kabeljauw: zacht gegaard met risotto van eekhoorntjesbrood, gegrilde groene asperges en een schuimige saus van paddenstoel
Polderhoen: op de huid gebakken met seizoensgroenten, pastinaakcrème en een gevogeltejus
Creatie van pure chocolade en rood fruit uit onze eigen patisserie

Walking dinner menu Indonesisch


Udung Goreng: Indonesisch krokant gebakken garnalen in een pittige saus
Pangsit Goreng: krokant gefrituurde snack gevuld met kippengehakt
Vegetarische loempia met een pittige chilisaus
Pepesan Ikan Bali: Balinees gekruide visfilet gestoomd in bananenblad
Saté Kambing: de bekende Indonesische lamssaté, zoals deze op Bali wordt gemaakt. De bijzondere ketjapsaus wordt volgens oud recept geserveerd op een bananenblad
Soto Ayam: Javaanse kippensoep
Rendang Padang: rundvlees gestoofd in een pittige kokossaus met nasi goreng
Spekkoek: uit eigen bakkerij, met vanille-ijs en mascarponecrème

Walking dinner menu Luxe


Zalmsalade: rauwe zalmsalade met Sint-Jacobsschelp, bloemkool, gezouten komkommer en tuinkruiden
Tartaar: van de kogel met gerookte paling, ganzenlevercrème en een zachte kruidenmayonaise
Kreeftenbisque: bisque met dilleroom
Kabeljauwfilet: op lage temperatuur bereid, met een gerookte Hollandaisesaus en gemarineerde bietjes uit de oven
Sukade: op lage temperatuur gegaard met bavette van de Big Green Egg, erbij groenten uit het seizoen, pompoencrème en een volle truffeljus
Twee kleine minidesserts uit eigen bakkerij

We werken met verse en – zoveel mogelijk – streek- en seizoensgebonden producten. Hebben aandacht voor het product en het gebruik ervan. En gaan voor mooi, duurzaam, smaakvol, goede combi’s en een perfecte presentatie.


De invulling van de avond en het menu bepaalt u samen met onze chef. Maatwerk is onze specialiteit, dus we maken graag een offerte afgestemd op uw wensen en budget. Hierbij houden we uiteraard rekening met verschillende dieetwensen.