WALKING DINNER

Walking Dinner

Ontvangst met een glas prosecco
3 fingerfood hapjes
5- of 6-gangen-menu in overleg met onze chef-kok
Koffie met friandises uit eigen bakkerij

Vanaf € 47,50 p.p.
O.b.v. minimaal 40 personen

Exclusief locatiehuur en dranken
Voorbeelden van menu’s ziet u hieronder
Haal er inspiratie uit en bespreek uw wensen

Walking dinner menu Streetfood

  • Zalmbonbon: bonbon van gerookte zalm met een mousse van garnalen en een zachte saffraan-knoflookmayonaise
  • Artisjoksoep: Jeruzalem-artisjoksoep met truffelolie
  • Italian burger: Salentein beef burger op een zacht briochebroodje met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola
  • Yakitori spies: spies van kipgehakt met een Oosterse marinade, bosui en pinda-crunch
  • Curry: groene curry met kip en gamba’s, gebakken rijst en verse koriander
  • Dessert: de bekende tiramisu van Mercuur’s met roodfruit

Walking dinner menu Italiaans

  • Vitello tonato nieuwe stijl: tartaar van kalfsvlees met krokant gebakken tonijn en een zachte tonijnmayonaise
  • Pomodori soep: volgens klassiek recept met een pestoroom
  • Zeebaarsfilet: op de huid gebakken met gegrilde groenten en een zachte olie van basilicum
  • Parelhoen: rouleau van parelhoen gevuld met bospaddenstoelen, risotto, truffel, seizoensgroenten en een Barolojus
  • Scroppino: Italiaanse klassieker met citroenijs, wodka, prosecco en limoncello
  • Diverse kleine mini-desserts, zoals tiramisu, panna cotta en chocolademousse

Walking dinner menu Mercuur’s

  • Tartaar: van kalfsvlees, gefrituurde kappertjes, Pecorino, ui, peterselie en snoepjes van biet, erbij een truffelmayonaise
  • Duivenbouillon: dubbel getrokken met truffelroom
  • Kabeljauw: zacht gegaard met risotto van eekhoorntjesbrood, gegrilde groene asperges en een schuimige saus van paddenstoel
  • Polderhoen: op de huid gebakken met seizoensgroenten, pastinaakcrème en een gevogeltejus
  • Creatie van pure chocolade en rood fruit uit onze eigen patisserie

Walking dinner menu Indonesisch

  • Udung Goreng: Indonesisch krokant gebakken garnalen in een pittige saus
  • Pangsit Goreng: krokant gefrituurde snack gevuld met kippengehakt
  • Vegetarische loempia met een pittige chilisaus
  • Pepesan Ikan Bali: Balinees gekruide visfilet gestoomd in bananenblad
  • Saté Kambing: de bekende Indonesische lamssaté, zoals deze op Bali wordt gemaakt. De bijzondere ketjapsaus wordt volgens oud recept geserveerd op een bananenblad
  • Soto Ayam: Javaanse kippensoep
  • Rendang Padang: rundvlees gestoofd in een pittige kokossaus met nasi goreng
  • Spekkoek: uit eigen bakkerij, met vanille-ijs en mascarponecrème

Walking dinner menu Luxe

  • Zalmsalade: rauwe zalmsalade met Sint-Jacobsschelp, bloemkool, gezouten komkommer en tuinkruiden
  • Tartaar: van de kogel met gerookte paling, ganzenlevercrème en een zachte kruidenmayonaise
  • Kreeftenbisque: bisque met dilleroom
  • Kabeljauwfilet: op lage temperatuur bereid, met een gerookte Hollandaisesaus en gemarineerde bietjes uit de oven
  • Sukade: op lage temperatuur gegaard met bavette van de Big Green Egg, erbij groenten uit het seizoen, pompoencrème en een volle truffeljus
  • Twee kleine minidesserts uit eigen bakkerij

We werken met verse en – zoveel mogelijk – streek- en seizoensgebonden producten. Hebben aandacht voor het product en het gebruik ervan. En gaan voor mooi, duurzaam, smaakvol, goede combi’s en een perfecte presentatie.
De invulling van de avond en het menu bepaalt u samen met onze chef. Maatwerk is onze specialiteit, dus we maken graag een offerte afgestemd op uw wensen en budget. Hierbij houden we uiteraard rekening met verschillende dieetwensen.

ONZE LOCATIE

Open op aanvraag

CONTACTGEGEVENS

Bloemendalsestraat 3
3811 EP Amersfoort
Tel 033 465 07 79
info@mercuurs.nl